Juhlapalvelut Janakkalassa

Myyntipalvelumme on avoinna:

info(at)tervaniemi.fi

050 404 7718

Yhteydenottolomake

***

Yritystapahtumien ja perhejuhlien aatelia

Tervaniemi on suosittu perhejuhlien ja tapaamisten pitopaikka. Elämäsi tärkeimmät hetket ansaitsevat arvoisensa puitteet! Tervaniemen kauniissa antiikkikalustein sisustetuissa juhlasaleissa toteutat ikimuistoisia juhlia - syntymäpäivät, valmistujaiset, häät, ristiäiset, sukujuhlat jne. Janakkala, Hämeenlinna, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää, Espoo, Vantaa ja Helsinki – ihanat juhlapalvelut aivan lähelläsi!

Kartanomiljöö muuntuu moneksi

Kartanon saleihin mahtuu illallistamaan 100 henkeä. Sinivuokko-rantasaunan maisemasali tarjoaa uudenaikaiset juhlatilat 50 - 60 hengelle. Kartanon ja maisemasalin aurinkoterassit ovat vieraidemme käytössä. Tervaniemen kaunis järvimaisema on juhlien helmi.

Mahdollisuudet omaan ohjelmaan

Kartanomiljöö inspiroi juhlien järjestäjiä, ja löydämme varmasti yhdessä juhliisi sopivaa ohjelmaa. Kartanon rantasalissa on diskovalot eli halutessasi voit käyttää tilaa vaikka tanssisalina. 

Viettelevän maukas menu

Menulistaltamme löydät maistuvia herkkuja juhlapäivääsi, myös juhlava illallisbuffet onnistuu isommille ryhmille. Juhlamenut ovat runsaat ja niitä voidaan tarvittaessa muokata esim. ruoka-aineallergioiden ja erikoisruokavalioiden mukaan.

Juhlaväen majoitus

Juhlavieraille löytyy majoitustilat kodikkaista hirsimökeistämme aivan kartanon pihapiirissä. Jokaisessa mökissä on oma sähkösauna.

Tule tutustumaan!

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ennen päätöstäsi. Sovitaan tapaaminen ja käydään yhdessä läpi tilamme ja palvelumme. Katso tarkemmat yhteystietomme tai soita myyntipalveluumme: 050 404 7718

Tervetuloa nauttimaan Tervaniemen kartanon vieraanvaraisuudesta!