Kalpalinna Bike Park

Teemme yhteistyötä nyt myös Kalpalinnan hiihto- ja pyöräilykeskuksen kanssa. Janakkalan Turengissa sijaitseva Kalpalinna on vain noin 15 minuutin automatkan päässä Tervaniemestä. 

Tervaniemi-Kalpalinna-yhdistelmä on mitä mainioin minilomaidea - niin kesällä kuin talvella.

 

Kalpalinna kesällä

Kalpalinna toimii täyden palvelun Bike Park -pyöräilykeskuksena. Tarjolla on eri tasoisia reittejä aloitteleville sekä jo kokeneemmille alamäki- ja enduropyöräilijöille. Myös välinevuokrausta ja opastettuja aktiviteetteja on saatavilla. Ja hiihtohissillä pääsee aina ylös. 

Kalpalinnasta löytyy myös kahvila  sekä pyörän pesupiste. Huomioithan, että pyöriä ja vuokravarusteita on rajallinen määrä per koko, ja sitovat varaukset on siksi aina hyvä tehdä ajoissa: info@kalpalinna.fi.

 

Tässäpä siis idea ensi kesäksi!

Tervaniemi-Kalpalinna-lomapaketti tuo kesäänne vaihtelua ja halutessanne myös vauhdin hurmaa. Tervaniemen mökkikylä Alasjärven rantamaisemissa, rauhoittavan metsän keskellä hurmaa asiakkaamme vuodesta toiseen. Tulkaa porukalla meille!

Perheet voivat käydä Kalpalinnan lisäksi myös Tervaniemen lähellä sijaitsevassa Puuhamaa-vesipuistossa – kivaa tekemistä löytyy siis kaikille! Ja hauskan päivän voitte päättää yhdessä hiekkarannalla nautiskellen, Alasjärvessä polskien, omassa mökissä saunoen ja terassilla grillaten. Mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 6 hengen perhe. Jokaisessa mökissä on ilmalämpöpumppu, jolla viilennätte mökin helteillä. Hyvin nukutun yön jälkeen olette valmiit lähtemään kohti uusia seikkailuja – kyllä lomalla on mukavaa!

Tervaniemessä lomailu on helppoa

Jokaisen mökin keittosyvennyksestä löytyy kaikki tarpeellinen – astiat kuudelle hengelle, tiskikone, liesi, jääkaappi pakastelokerolla sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Terassilla on hiiligrilli. Pysäköinti onnistuu oman mökin pihassa eli varusteita ei tarvitse kantaa pitkiä matkoja. Vieraidemme käytössä on koko mökkikylän alueen kattava wi-fi. Tervakosken kylän kauppakeskittymään on matkaa noin 1,5 km. Katso tästä linkistä lisätietoja mökeistä.

Myyntipalvelumme on avoinna!

Tervaniemen myyntipalvelu
050 404 7718
info(at)tervaniemi.fi

Tervetuloa Tervaniemeen!

 

Mökki luovutetaan majoittujille tulopäivänä klo 14.00 jälkeen ja lähtöpäivänä mökki on luovutettava viimeistään klo 12.00. Lisätietoja majoituksestamme löydät tästä linkistä.

Tervaniemen mökkikylä on avoinna ympäri vuoden ja 30 km säteellä mökeistämme löytyy useita tunnettuja museoita, teattereita, konserttisaleja, tehtaanmyymälöitä ja liikuntakeskuksia. 

Varauksista emme peri varaus- tai toimitusmaksua. Majoitushinnat eivät sisällä liinavaatteita eli majoittujat tuovat mukanaan omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. Jos haluatte käyttää mökin terassilla olevaa grilliä, ottakaa mukaan hiiliä ja sytytysnestettä.

 

Reitit / Bike Park kesäkausi 2021
(rinnekuvat kopioitu Kalpalinnan kotisivuilta )

 

 

Loistavat puitteet aktiivilomaan

Tervaniemen pihapiirissä ja lähimaastoissa on paljon virikkeitä ja ulkoilumahdollisuuksia, aktiivisen päivän päätteeksi voitte virkistäytyä vaikkapa pulahtamalla Alasjärveen.

Hyvin nukuttu yö – uutta lomaenergiaa!

Jokaisessa mökissä on oma ilmalämpöpumppu, jolla viilennätte mökin myös kesähelteillä. Miltä kuulostaisi sikeät unet 22 asteen mökissä, kun aurinko on paahtanut koko päivän?

Lapsiystävällinen hiekkaranta

Kunnan ylläpitämä hiekkaranta laitureineen tarjoaa perheellenne mukavan mahdollisuuden viettää kesäpäiviä. Vain 100 m päässä mökkikylästämme sijaitseva hiekkaranta syvenee hitaasti, joten se sopii myös perheen pienimmille.

Järvimaisema

Lumoava Alasjärvi liplattelee mökkikylämme kupeessa ja luo rannoilleen ihanaa luonnonrauhaa.

Joko olet kokeillut frisbeegolfia?

Frisbeegolf on peli, johon koko perhe voi mainiosti osallistua. Tavoitteena on heittää radalla frisbeekiekkoa mahdollisimman suorin ja vähin heitoin matkan varrella oleviin maalikoreihin. Kunnan ylläpitämä frisbeegolfrata sijaitsee aivan jalkapallokentän ja uimahalln lähellä (n. 1 km Tervaniemestä). Pelata voit ilmaiseksi, mutta tarvitset omat kiekot mukaan!

KATSO TARKEMMIN MAJOITUSPALVELUMME