Kokouspaikka vailla vertaansa

Tervakosken Tervaniemi

Meillä järjestät tuloksellisia, hyvän mielen kokouksia! Tervaniemen kaunis ja historiallinen kartanomiljöö järven rannalla luo täydelliset puitteet yrityksesi kokouksille, koulutuksille, virkistys- ja tykypäiville sekä erilaisille juhlille.

Kartanon rantasaliin mahtuu noin 100 kokousvierasta ja rantasauna Sinivuokon maisemasaliin 50–60. Molempien tilojen suurista ikkunoista avautuu kaunis järvimaisema - olette kokouksessanne ”kuin osana luontoa”.

Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää ja Janakkala – kokouspaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Muuntuvat, nykyaikaiset kokoustilat

Ryhmänne mukaan muuntuvat kokoustilat on varustettu ajanmukaisin kokousvälinein (mm. videotykki HDMI-liittimellä). Lisäksi kartanosta löytyy 10–15 hengen Hopeasali esimerkiksi johtoryhmän kokouksia varten. Kartanomme tilat tarjoavat myös mahdollisuuden ryhmätyöskentelyyn. Langaton verkkoyhteys kattaa koko alueen.

Haluatko suunnitella kokouksenne itse vai hyödynnätkö valmiita kokouspakettejamme?

Elämyksiä ja aktiviteetteja – myös majoitusta!

Meillä voit elävöittää kokoustanne myös erilaisin elämyksin ja aktiviteetein. Kokouspäivän kruunaa saunojemme pehmeät löylyt, jotka kirvoittavat parhaat ideat päivän aiheesta. Illanviettoon voitte sisällyttää myös jonkin maukkaista, hyvää palautetta saaneista illallismenuistamme. Ja suurempikin kokousporukka majoittuu mukavasti kartanon pihapiirissä sijaitseviin hirsimökkeihin .

Hyvien kulkuyhteyksien varrella

Tervaniemi sijaitsee Tervakoskella noin 85 km päässä Helsingistä. Moottoritien liittymästä meille on matkaa vain 3,5 km. Osoitteemme on Suruton 6, 12400 Tervakoski (navigaattorissa Janakkala). Selkeiden tienvarsiopasteiden ansioista meille on helppo löytää.

Kysy lisää tai varaa heti!

Kerro meille kokoustoiveesi ja tehdään yhdessä kokouksestanne ikimuistoinen.

Janakkalan Tervakosken Tervaniemi on mainio kokouspaikka. Katso tarkemmat yhteystietomme ja lähetä meille tarjouspyyntö.

Voit myös soittaa suoraan myyntipalveluumme:  050 404 7718

Esteettisyyttä juhliin ja kokouksiin!

Tervaniemen kartanon ihana n. 80-hengen aurinkoterassi on kokous- ja juhlavieraidemme käytettävissä. Ja vielä on kesää jäljellä eli tästä maisemasta ehtii hyvin nauttimaan terassilta käsin ennen syystuulia….

Ja ilmojen viiletessä voi kauniina avautuvaa järvimaisemaa ihailla juhlasalien ja kokoustilojen ikkunoista. Eli luonto on Tervaniemessä järjestettävissä tilaisuuksissa vahvasti läsnä ympäri vuoden!