Puuhamaa-tarjous 2020

Toivotamme kaikki Puuhamassa vierailevat lapsiperheet tervetulleiksi minilomalle Tervakosken Tervaniemeen! Meiltä on matkaa Puuhamaahan vain 2 km.

13.6. - 12.7.2020: 190 €/vrk/mökki tai 340 €/2 vrk/mökki

13.7. - 2.8.2020: 220 €/vrk/mökki tai 380 €/2 vrk/mökki

2.8. - 10.8.2020: 190 €/vrk/mökki tai 340 €/2 vrk/mökki

Tarjous on voimassa niin kauan kuin ns. Puuhamaa-hinnoiteltuja mökkejä on vapaana.

Puuhamaa on avoinna 13.6. - 9.8.2020 joka päivä klo 10 - 19. 

Annamme Puuhamaa-päivälipuista 2 € alennuksen. Toisen päivän Puuhamaa-lipun asiakas saa noin puoleen hintaan, kun hän ostaa sen suoraan Puuhamaasta ensimmäisenä vierailupäivänään.

Varauksista emme peri varaus- tai toimitusmaksua. Mutta pyydämme huomioimaan sen, että hinnat eivät sisällä liinavaatteita eli majoittujat tuovat mukanaan omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. Jos haluatte käyttää mökin terassilla olevaa grilliä, ottakaa mukaan hiiliä ja sytytysnestettä.

Mökki luovutetaan majoittujille tulopäivänä klo 14.00 jälkeen ja lähtöpäivänä mökki on luovutettava viimeistään klo 12.00. 

Lisätietoja majoituksestamme löydät tästä linkistä.

Kodinomainen majoitusvaihtoehdo kaikilla mukavuuksilla! 

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:

050 404 7718
info@tervaniemi.fi

 

PS. Tervaniemen mökkikylä on avoinna ympäri vuoden ja 30 km säteellä mökeistämme löytyy useita tunnettuja museoita, teattereita, konserttisaleja, tehtaanmyymälöitä ja liikuntakeskuksia. 

Loistavat puitteet aktiivilomaan

Tervaniemen pihapiirissä ja lähimaastoissa on paljon virikkeitä ja ulkoilumahdollisuuksia, Puuhamaan teemapuistossa vietetyn päivän jälkeen voitte virkistäytyä vaikkapa pulahtamalla Alasjärveen.

Hyvin nukuttu yö – uutta lomaenergiaa!

Jokaisessa mökissä on oma ilmalämpöpumppu, jolla viilennätte mökin myös kesähelteillä. Miltä kuulostaisi sikeät unet 22 asteen mökissä, kun aurinko on paahtanut koko päivän?

Lapsiystävällinen hiekkaranta

Kunnan ylläpitämä hiekkaranta laitureineen tarjoaa perheellenne mukavan mahdollisuuden viettää kesäpäiviä. Vain 100 m päässä mökkikylästämme sijaitseva hiekkaranta syvenee hitaasti, joten se sopii myös perheen pienimmille.

Järvimaisema

Lumoava Alasjärvi liplattelee mökkikylämme kupeessa ja luo rannoilleen ihanaa luonnonrauhaa.

Joko olet kokeillut frisbeegolfia?

Frisbeegolf on peli, johon koko perhe voi mainiosti osallistua. Tavoitteena on heittää radalla frisbeekiekkoa mahdollisimman suorin ja vähin heitoin matkan varrella oleviin maalikoreihin. Kunnan ylläpitämä frisbeegolfrata sijaitsee aivan jalkapallokentän ja uimahalln lähellä (n. 1 km Tervaniemestä). Pelata voit ilmaiseksi, mutta tarvitset omat kiekot mukaan!

KATSO TARKEMMIN MAJOITUSPALVELUMME