Kartanon saunamaailma

Myyntipalvelumme on avoinna:

info(at)tervaniemi.fi

050 404 7718

Yhteydenottolomake

***

Rantasaunat valloittavat sydämesi ja virkistävät mielesi kokouspäivän päätteeksi

Seminaari-, tyky-, virkistys- tai kokouspäivän päätteeksi on rentouttavaa päästä löylyttelemään. Tervaniemen upeat saunat hellivät vieraitamme päästä varpaisiin. Kaunis ympäristö kruunaa tuokion. Tervetuloa!

Hirsinen, perinteinen rantasauna

Tervakosken Tervaniemen viehättävä rantasauna terasseineen sijaitsee kauniina välkehtivän Alasjärven välittömässä läheisyydessä – sauna on nimittäin rakennettu puoliksi järven päälle, mikä onkin suhteellisen harvinaista. Vanhat hirret luovat lämmintä ja levollista tunnelmaa.

Maisemasauna, terassi ja kokoustilat (Sinivuokko)

Sinivuokko-maisemasaunan ylellisessä löylyhuoneessakin voi ihastella järvinäköalaa, vaikka 15-20 henkilöä kerrallaan. Kiukaaseen on ladottu 300 kiloa kiviä, ja suuri kivimassa yhdistettynä erinomaiseen ilmanvaihtoon tuottaa upeat löylyt matalan hellittelevällä 80-85 asteen lämmöllä! Lähellä olevan rannan ja saunan välissä on laaja 60-paikkainen terassialue. Löylyjen lomassa voi pulahtaa luonnonveteen uimaan ja talvella teemme lisämaksusta vaikka avannon! Saunarakennuksessa on 50 - 60 hengen kokoustila, joka toimii saunojien takka- ja oleskelutilana.

Vaihda vapaalle kokouksen jälkeen!

Suosittelemme kokouspakettia jossa kokouksien jälkeen nautitte päivällisen kartanon saleissa ja sen jälkeen jatkatte illanviettoa naapurirakennuksessa, Sinivuokossa, jossa on upea sauna, terassi 10 m järvestä, laituri josta pääsee järveen uimaan. Sisätilassa on noin 50 hengen tilat, TV, internet, takka.

Saunan hinta sisältää pyyhkeet sekä takka- ja oleskelutilan käytön koko illaksi.

Tervetuloa!

Palvelemme mielellämme, olethan yhteydessä ! Tervakosken Tervaniemessä viihdyt kesät talvet.