Majoitu kartanomaisemassa

Majoitusta luonnonkauniilla paikalla, vain reilun tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Helsingistä

Tervakosken Tervaniemi on ihanteellinen kohde kokousten pitopaikaksi sekä rentoon perhelomailuun. Janakkala, Hämeenlinna, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää, Espoo, Vantaa ja Helsinki – majoitusta hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Tule ja koe ainutlaatuinen tunnelma kaikkina vuodenaikoina

Kartanomiljöössä 20 kodikasta hirsimökkiä ympärivuotisessa käytössä. Jokaisen mökin perusvarusteluun kuuluu takka, oma sauna, terassi takkagrillein sekä ilmalämpöpumppu, jolla voit viilentää mökin kesähelteillä. Alueella on langaton nettiyhteys (wi-fi) asiakkaiden vapaassa käytössä. Etukäteen sovittaessa toivotamme myös perheen lemmikit tervetulleiksi. 

Uimaan, lenkkeilemään – vai sittenkin luistelemaan ja ladulle?

Tervaniemessä on mitä mainioimmat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Kunnan uimarantaan (hiekkarannalle) on matkaa noin 100 metriä. Voit viettää aktiivista lomaa lähimaastossa kulkevalla kuntopolulla, joka talvisin toimii hiihtolatuna. Myös luistelukenttä, kunnan uimahalli ja frisbeegolfrata sijaitsevat alle kilometrin päässä Tervaniemestä. Hämeenlinnan ja Hyvinkään golfkentät ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä.

Teemapuisto Puuhamaahan on vain 1,7 km matka ja tarjoammekin kesäkaudella erikoishinnoiteltua mökkimajoitusta lapsiperheille.

Tervakosken keskustan palvelut ovat noin 1,5 km päässä kartanosta. Myös suurimpien lähikaupunkien (Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää) palvelut ovat lähellä.

Varaa heti tai kysy lisää!

Tervaniemessä on helppoa yhdistää kaupunki- ja luontomatkailu sekä nauttia kauniista järvimaisemasta ja omasta rauhasta. Katso tarkemmat yhteystietomme ja lähetä meille majoitustoiveistasi tarjouspyyntö.

Myyntipalvelumme palvelee numerossa: 050 404 7718.

Lähistön palvelut:

Ruokakaupat 1,5 km
Ravintolat 1,5 km
Bensa-asema 2 km
Uimahalli ja kuntosali 800 m
Puuhamaa 2 km
Kuntopolku / hiihtolatu 200 m
Kalpalinnan laskettelukeskus 17 km

Muita etäisyyksiä:

Riihimäki 15 km
Hämeenlinna 27 km
Hyvinkää 29 km
Helsinki 85 km
Tampere 100 km

Mökki

majoitus

Saunan kiuas