Majoitus Janakkalassa

Miellyttävää majoitusta pienen matkan päässä Tampereelta ja Helsingistä

Tervakosken Tervaniemi on ihanteellinen kohde kokousten pitopaikaksi sekä rentoon perhelomailuun. Janakkala, Hämeenlinna, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää, Espoo, Vantaa ja Helsinki – löydät majoituspaikkamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta!

Tule ja koe ainutlaatuinen tunnelma kaikkina vuodenaikoina

Kartanomiljöössä sijaitsevat 20 kodikasta hirsimökkiämme, jotka ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Jokaisen mökin perusvarusteluun kuuluu takka sekä oma sauna. Kahteen mökkiimme myös lemmikit ovat tervetulleita. Alueella on oleva langaton nettiyhteys (WIFI), mökeissä ovat ilmalämpöpumput, joiden avulla mökin voi viilentää.

Mökin terassilla on takkagrilli. Uimarantaan, hiekkarannalle on matkaa noin 100 metriä ja Puuhamaahan noin 1,7 km.

Uimaan, veneilemään, lenkkeilemään – vai sittenkin luistelemaan ja ladulle?

Tervaniemessä on myös mitä mainioimmat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Voit viettää aktiivista lomaa lähimaastossa kulkevalla kuntopolulla, joka talvisin toimii hiihtolatuna. Myös luistelukenttä sijaitsee Tervaniemen läheisyydessä. Aivan mökkikylän läheisyydessä on uimaranta, hiekkaranta. Kartanomiljöö ja mökkikylä sijaitsevat aivan järven rannalla joten myös veneily ja kalastaminen on mahdollista. Kunnan uimahalli ja frisbeegolf rata sijaitsevat alle kilometrin päässä. Suositut Hämeenlinnan ja Hyvinkään golfkentät ovat noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tervakosken keskustan palvelut ovat lähellä, noin 1,5 km päässä Tervaniemestä. Myös suurimpien lähikaupunkien (Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää) palvelut ovat lähellä.

Varaa heti tai kysy lisää!

Tervaniemessä on helppoa yhdistää kaupunki- ja luontomatkailu sekä nauttia kauniista järvimaisemasta ja omasta rauhasta. Katso tarkemmat yhteystietomme ja lähetä meille majoitustoiveesi Janakkalaan tarjouspyyntöineen.

Myyntipalvelumme palvelee numerossa: 050 404 7718

Lähistön palvelut:

Ruokakaupat 1,5 km
Ravintolat 1,5 km
Bensa-asema 2 km
Uimahalli ja kuntosali 800 m
Puuhamaa 2 km
Kuntopolku / hiihtolatu 200 m
Kalpalinnan laskettelukeskus 17 km

Muita etäisyyksiä:

Riihimäki 15 km
Hämeenlinna 25 km
Helsinki 80 km
Tampere 100 km

Mökki

majoitus

Saunan kiuas