Puuhamaan majoitus

Laatua lomailuun!

Puuhamaassa puuhailun lisäksi lomaan Tervaniemessä kuuluu rantaelämää hiekkarannalla, uimista järvessä, saunomista mökin saunassa, grillaamista mökin pihalla ja kuumallakin helteellä nukkuminen viileässä mökissä – voiko parempaa lomaa ollakaan? Tutustu majoitusvaihtoehtoihin, hintoihin sekä oheispalveluihin ja varaa kesän paras loma!

Voit varata mökin joko puhelimitse numerosta 050 404 7718 tai kysyä varausta sähköpostitse osoitteesta info@tervaniemi.com

Hyvin varustellut hirsimökit mukavaan lomailuun 

Tervaniemen mökkikylässä on 20 siistiä ja hyväkuntoista, samankokoista ja samanlaista hirsimökkiä. Mökeissä on parvi, jossa on 4 vuodepaikkaa sekä alakerta, jossa on 2 makuuhuonetta; toisessa on 2 sänkyä ja toisessa 1. Mökeistä löytyvät astiat 6:lle ja kodinkoneet aina tiskikoneesta lähtien. Hyvin varustelluissa mökeissä on myös takkagrilli, sauna jossa on tehokas tornikiuas, suihku sekä ilmalämpöpumppu, jolla voi helteellä viilentää mökkiä. Lisäksi mökeistä löytyy WIFI. 

Puuhamaan asiakkaille mökin vuorokausihinta on 200 euroa ja 2 vuorokautta on erikoishintaan 340 euroa. Juhannuksena 2 vuorokautta yhteishintaan 400 euroa. Hinnat sisältävät loppusiivouksen. Varausmaksua tai toimitusmaksua ei peritä. Huomioithan, että hinnat ovat omilla liinavaatteilla, joten kannattaa ottaa kotoa mukaan lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet. 

Mökki luovutetaan majoittujille tulopäivänä klo 14.00 jälkeen ja lähtöpäivänä mökki on luovutettava viimeistään klo 12.00. 

Ui, sauno, grillaa ja puuhaile

Tervaniemessä voit kokea mitä hauskinta suomalaisinta lomanviettoa. Uiminen järvessä, saunominen ja grillaaminen mökin pihalla onkin lomailua parhaimmillaan! Jos haluatte käyttää mökin terassilla olevaa grilliä, ottakaa mukaan hiiliä ja sytytysnestettä.

Vain 100 metrin päässä sijaitsevalla kunnan hiekkarannalla voitte viettää rentoa rantaelämää vaikka koko päivän. Koko perheen teemapuistoon  Puuhamaahan on matkaa noin 1,7 km, Tervakosken kylälle kauppoihin noin 1,5 km ja moottoritielle 3,5 km. 

Tervaniemestä voi myös ostaa lippuja Puuhamaahan 2,50 € alennuksella per lippu. 

Varaa majoitus!

Tervetuloa! Varaa edullinen majoitus Janakkalan Tervakosken Tervaniemestä. Voit lähettää meille viestiä tai soittaa suoraan myyntipalveluumme: 050 404 7718

Puuhamaa - Puuhanalle

Kun majoitut Tervaniemeen…

Huvittele hiekkarannalla

Hyvä hiekkaisa ranta laitureineen tarjoaa perheelle mukavan mahdollisuuden viettää kesäpäiviä. Ranta syvenee sopivan hitaasti, joten se sopii aivan pienemmillekin.

Veneily ja kalastus

Voit vuokrata käyttöösi myös veneen. Tunnelmoi Alasjärven luonnonrauhasta ja liplattelusta, tai yhdistä mukaan pieni kalastusretki.

Joko olet kokeillut frisbeegolfia?

Frisbeegolf on peli, johon koko perhe voi mainiosti osallistua. Tavoitteena on heittää radalla frisbeekiekkoa mahdollisimman suorin ja vähin heitoin matkan varrella oleviin maalikoreihin.

Katso tarkemmin majoituspalvelumme