Kartanon saunamaailma

Rantasauna ja maisemasauna valloittavat sydämesi ja virkistävät mielesi

Seminaari-, tyky- tai kokouspäivän päätteeksi on rentouttavaa päästä löylyttelemään. Tervaniemen upeat saunat hellivät jokaista päästä varpaisiin. Kaunis ympäristö kruunaa tuokion. Tervetuloa!

Hirsinen, perinteinen rantasauna

Tervakosken Tervaniemen viehättävä rantasauna terasseineen sijaitsee kauniina välkehtivän Alasjärven välittömässä läheisyydessä – sauna on nimittäin rakennettu puoliksi järven päälle, mikä onkin suhteellisen harvinaista. Vanhat hirret luovat lämmintä ja levollista tunnelmaa.

Maisemasauna, terassi ja kokoustilat

Maisemasaunan ylellisessä löylyhuoneessakin voi ihastella järvinäköalaa, vaikka 15-20 henkilöä kerrallaan. Kiukaaseen on ladottu 300 kiloa kiviä, ja suuri kivimassa yhdistettynä erinomaiseen ilmanvaihtoon tuottaa upeat löylyt matalan hellittelevällä 80-85 asteen lämmöllä! Lähellä olevan rannan ja saunan välissä on laaja 60-paikkainen terassialue. Löylyjen lomassa voi pulahtaa luonnonveteen uimaan ja talvella teemme lisämaksusta vaikka avannon! Saunarakennuksessa on 50 - 60 hengen kokoustila, joka toimii saunojien takka- ja oleskelutilana.

Kysy tarjousta saunasta! 

Saunan hinta sisältää pyyhkeet sekä takka- ja oleskelutilan käytön koko illaksi. Illanviettoon voi sisällyttää myös menulistaltamme herkullisen iltapalan.

Tervetuloa!

Palvelemme mielellämme, olethan yhteydessä! Tervakosken Tervaniemessä viihdyt kesät talvet.

In English

sauna

saunat