Kokous- ja juhlakartano | mökkikylä

Tiedote 27.03.2020:

Mökkikylä / majoituspalvelut AVOINNA
Kokous-, juhla- ja saunapalvelut voimassa olevia viranomaismääräyksiä noudattaen

Asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus on meille hyvin tärkeää ja siksi seuraamme tarkasti koronaepidemian etenemistä. Noudatamme kaikkia viranomaisohjeita ja -määräyksiä.

Myyntipalvelumme on avoinna:

info@tervaniemi.fi

050 404 7718

Yhteydenottolomake

***

Tervetuloa historialliseen ja tunnelmalliseen Tervaniemen kartanoon.

Nykyaikaiset kokoustilamme sijaitsevat keskellä kauneinta Hämettä Alasjärven rannalla, metsän ympäröimänä. Kartanon kauniit salit antiikkihuonekaluineen luovat inspiroivat puitteet kokouksille ja juhlille. Huolehdimme 10 - 110 hengen kokousryhmistä vuosien ammattitaidolla.

Rantasaunoissamme voitte järjestää perinteisten saunailtojen lisäksi yritystapahtumia ja perhejuhlia.

Mökkikylämme 20 viihtyisää hirsimökkiä tarjoavat majoitusta ympäri vuoden. Jokaisessa mökissä on mm. oma sauna, ilmalämpöpumppu ja kodinkoneet.

Kesäkaudella tarjoamme lapsiperheille Puuhamaa-majoitusta erikoishinnoin.

Tervaniemi soveltuu erinomaisesti myös festarivieraille. 

Laatua ja onnistumisia – tervetuloa!

Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, niin saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Kestävä kehitys

Arvostamme ja kunnioitamme luontoa. Ulkomaiset vieraamme ihastelevat metsäistä järvimaisemaamme ja puhdasta ilmaa… asioita, jotka meille suomalaisille ovat monesti itsestäänselvyyksiä.

Pihapiirimme on säilytetty mahdollisimman luonnonmukaisena. Kiinteistöjen rakennusmateriaalina on käytetty pääsääntöisesti hirttä, kuten on tehty jo yli 100 vuotta eli voimme hyvällä omallatunnolla puhua kestävästä toimintatavasta. Toivomme, että myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta kartanoympäristöstämme.

Uusien tekniikoiden myötä Tervaniemikin uudistuu – kokonaisenergiankulutuksen pienentämiseksi kaikkiin mökkeihimme on asennettu ilmalämpöpumput. Päärakennuksen öljylämmitysjärjestelmää on täydennetty 2000-luvulla jo kahdesti ilmavesipumpuilla. Öljylämmityksen osuus onkin saatu niin minimoitua. Lisäksi pyrimme pienillä teoilla vaikuttamaan jättämäämme jalanjälkeen – esim. kaikki tilausravintolamme pöytäliinat ovat erikoiskäsiteltyjä eli pienet tahrat saadaan puhdistettua ilman vesipesua, mikä on pienentänyt vedenkulutustamme ja pidentänyt liinojen käyttöikää. Etsimme koko ajan uusia toimintatapoja, joilla tehostamme toimintaamme ja pienennämme ympäristölle aiheuttamaamme kuormaa.

Keräämme asiakkailtamme palautetta ja pyrimme myös sen kanavan kautta löytämään uusia kehityskohteita.

Haluamme olla joka päivä hieman eilistä parempia!

Kokous-, majoitus- ja juhlapalvelut ympäri vuoden.

Esteettömyys

Tervaniemen kartano on yli 130-vuotias kaunotar, jota on kunnostettu perinteitä kunnioittaen ja alkuperäisiä ominaisuuksia vaalien. Esteettömyyden näkökulmasta tehtävä on ollut paikoin haasteellinen.

Kartanon päärakennuksen alakerrassa on juhlasali/koulutustila, johon on esteetön pääsy (oma sisäänkäynti ilman portaita). Kartanon ylemmät kerrokset ovat esim. pyörätuolia käyttäville haasteellisia, vaikka tornin puoleisessa sisäänkäynnissä onkin alumiiniset luiskat. Rakennuksessa ei ole hissiä.

Uusin rakennuksistamme, maisemasauna Sinivuokko on esteetön eli kiinteistön sisäänkäynnissä ei ole lainkaan rappuja. Ja asiakkaiden käytössä on esteetön wc-tila.

Hirsimökeissä mahtuu liikkumaan tavallisella pyörätuolilla ja rollaattorilla. Sähköpyörätuolit ovat usein leveämpiä eikä niillä valitettavasti mahdu kulkemaan kylpy-/wc-tilan ovesta. Sisäänkäynnin yhteydessä on kolme askelmaa.

Vietä lähiloma, lähellä - mutta omassa rauhassa!

Etäisyyksiä:

Moottoritielle 3,5 km
Riihimäelle 15 km
Hämeenlinnaan 27 km
Hyvinkäälle 29 km
Lahteen 75 km
Helsinkiin 85 km
Tampereelle 100 km