Laadukkaat majoitus- ja kokouspalvelut

Tervetuloa historialliseen ja tunnelmalliseen Tervaniemen kartanoon.

Tervakosken Tervaniemen nykyaikaiset kokoustilat sijaitsevat keskellä kauneinta Hämettä järven rannalla, metsän ympäröimänä. Kartanomiljöön kauniit salit antiikkihuonekaluineen luovat inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille. Huolehdimme 10 - 110 hengen kokousryhmistä vuosien ammattitaidolla.

Rantasaunoissamme järjestetään perinteisten saunailtojen lisäksi yritystapahtumia ja perhejuhlia. Suuri aurinkoterassi ja Alasjärvi ovat ehdottomia valttikorttejamme.

Mökkikylämme 20 viihtyisää hirsimökkiä tarjoavat majoitusta ympäri vuoden. Jokaisessa mökissä on mm. oma sauna, ilmalämpöpumppu ja kodinkoneet.

Koko perheen teemapuisto Puuhamaa sijaitsee aivan lähellämme. Kesäkaudella tarjoamme perheille Puuhamaa-majoitusta erikoishinnoin.

Tarjoamme majoitusta myös festarivieraille eli meiltä on lyhyt matka esim. Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Riihimäen tapahtumiin (mm. Steelfest Hyvinkää, Wanaja Festival Hämeenlinna, Metallica Worldwired Tour Hämeenlinna, Red Carpet -elokuvafestivaali Hyvinkää).

Laatua ja onnistumisia Tervakosken Tervaniemessä – tervetuloa!

Kokous tai juhlat tulossa, lähetä tarjouspyyntölomake, vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös soittaa suoraan myyntipalveluumme 050 404 7718

Kestävä kehitys

Tervaniemessä arvostetaan ja kunnioitetaan luontoa. Ulkomaiset vieraamme ihastelevat metsäistä järvimaisemaamme ja puhdasta ilmaa… asioita, jotka meille suomalaisille ovat monesti itsestäänselvyyksiä.

Pihapiirimme on säilytetty mahdollisimman luonnonmukaisena ja kiinteistöjen rakennusmateriaalina on käytetty pääsääntöisesti hirttä. Ja näin on tehty jo yli 100 vuotta eli voidaan hyvällä omallatunnolla puhua kestävästä toimintatavasta kartanon alueella. Toivomme, että myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta kartanoympäristöstämme.

Uusien tekniikoiden myötä Tervaniemikin uudistuu – kokonaisenergiankulutuksen pienentämiseksi kaikkiin mökkeihimme on asennettu ilmalämpöpumput. Päärakennuksen öljylämmitysjärjestelmää täydennettiin jo 2000-luvun alussa ilmavesipumpuilla. 2015 laitteet vaihdettiin entistä tehokkaampiin ja öljylämmityksen osuus onkin saatu näin minimoitua. Lisäksi pyrimme pienillä teoilla vaikuttamaan jättämäämme jalanjälkeen – esim. kaikki tilausravintolamme pöytäliinat ovat erikoiskäsiteltyjä eli pienet tahrat saadaan puhdistettua ilman vesipesua, mikä on pienentänyt vedenkulutustamme ja pidentänyt liinojen käyttöikää. Etsimme koko ajan uusia toimintatapoja, joilla tehostamme toimintaamme ja pienennämme ympäristölle aiheuttamaamme kuormaa.

Keräämme asiakkailtamme palautetta ja pyrimme myös sen kanavan kautta löytämään uusia kehityskohteita.

Haluamme olla joka päivä hieman eilistä parempia!

Kokous-, majoitus- ja juhlapalvelut ympäri vuoden.

Esteettömyys

Tervaniemen kartano on yli 130-vuotias kaunotar, jota on kunnostettu perinteitä kunnioittaen ja alkuperäisiä ominaisuuksia vaalien. Esteettömyyden näkökulmasta tehtävä on ollut paikoin haasteellinen.

Kartanon päärakennuksen alakerrassa on juhlasali/koulutustila, johon on esteetön pääsy (oma sisäänkäynti ilman portaita). Kartanon ylemmät kerrokset ovat esim. pyörätuolia käyttäville haasteellisia, vaikka tornin puoleisessa sisäänkäynnissä onkin alumiiniset luiskat. Rakennuksessa ei ole hissiä.

Uusin rakennuksistamme, maisemasauna Sinivuokko on esteetön eli kiinteistön sisäänkäynnissä ei ole lainkaan rappuja. Ja asiakkaiden käytössä on esteetön wc-tila.

Hirsimökeissä mahtuu liikkumaan tavallisella pyörätuolilla ja rollaattorilla. Sähköpyörätuolit ovat usein leveämpiä eikä niillä valitettavasti mahdu kulkemaan kylpy-/wc-tilan ovesta. Mökin terassille on kolme askelmaa.

Lähellä - mutta omassa rauhassa!

Etäisyyksiä:

Moottoritielle 3,5 km
Riihimäelle 15 km
Hämeenlinnaan 27 km
Hyvinkäälle 29 km
Lahteen 75 km
Helsinkiin 85 km
Tampereelle 100 km